Monday, March 15, 2010

lama tak cerita

semenjak berkecimpung dalam dunia twit..twit ni. gua sangat malas nak tulis kat blog. cerita-cerita siaran langsung seperti masalah ke rumah kenduri kawen kimi yang kat tanjung sepat atau hal-hal kesukanan malam minggu biasa gua tulis terus di twit-twit.

gua juga bersemangat nak bercerita prihal urusan penguntingan rambut dengan hair stylish gua yang berambut mohack tu. begitu juga hal-hal kerja yang selalu buat gua balik jauh malam tanpa hiraukan keselamatan dan rayuan perut gua yang mintak diisi burger daging special.

itu belum gua bukak cerita pasal caca yang selalu kentut bunyi panjang dan samakan dengan bunyi ayam berkokok pada setiap pagi.

"ayah! kokokkk" caca muncungkan mulut sambil jari tunjuk luar.
"lu yang kentot kata ayam" jawab gua sedang baring sambil pejam mata.

jadi hal-hal itu gua akan cite slow-slow sambil tengok-tengok kot ada cite lain yang gua boleh celah.

No comments: