Friday, January 13, 2012

selamat tahun baru

Ape azam tahun baru?

Azam gua, nak makan KFC dinner plate. Ayam original. Baru 2 Januari azam tahun 2012 gua dah tercapai. Apadehal.

Tahun 2012 ni gua macam-macam plan ada. Selain cari duit yang dah semestinya wajib. Melancong dan melencong juga wajib bagi gua.

Orang scorpio ni memang kuat merayap kot.

Januari ni gua akan ke Indonesia. Februari ke Singapore. Itu yag confirm. Yang tak confirm Mei dan Jun gua ke Germany. Kekek.. berangan tak habis-habis.

Sempena tahun baru ni gua nak lu orang pikir balik adakah azam 2011 berjaya? Apa yang lu orang boleh bangga kat diri sendiri pada 2011.

Gua rasa takde banyak benda yang lu boleh bangga. Samalah macam gua.

Jadi planlah satu aktiviti yang gempak yang lu orang bole kata
"Tahun 2012 gua dah jejak kaki ke New York City!"
"Tahun 2012 gua berjaya kahwin lagi.. yess!!!"
atau
"Tahun ni gua berjaya delete akaun fesbuk. Bangga.. bangga!"

So buatlah yang terbaik untuk diri sendiri.
Sebab takde sapa yang akan ubah nasib malang dan pemalas lu tu selain diri lu orang sendiri.

Selamat tahun baru

No comments: