Thursday, December 02, 2010

foursquare badges

sori kawan-kawan. gua kurang menulis. bila ada kesempatan sikit macam ni gua cubalah menulis walaupun takde idea.

nak cite ape?

semenjak gua bertwiter ni idea ngarut gua banyak ke situ. ntah hapa-hapa gua ngarut tapi ramai je follower dengar.

lagi satu aktiviti baru. gua dah gila main foursquare.
makluman : foursquare ni bukan game counter strike atau konda kondi. dia macam fesbuk, frendster gak. cari kawan. cuma yang bestnya ko checkin kat mana ko berada skang dan untung-untung dapat lencana.

lencana nilah yang gua kejar sebenarnya!

ada satu malam, gua siap list lokasi-lokasi yang boleh gua checkin sampai dapat lencana. dua kali jugak la gua tapau minyak motor semata-mata nak berada di lokasi tu.

dan akhirnya gua dapat 2 lencana.
Just Desserts

nak dapat lencana ni lu kena follow mamat nama BRAVO pastu lu unlock kat satu kedai cake kat Empire subang.

excELLENt fan

nak dapat benda alah ni pun ko kena folo minah nama ellen pastu unlock kat kedai kek. gua lupa la mane gua unlock tapi area subang parade.

bedna-benda alah ni lebih kurang macam pertandingan cari harta karun. kalau kena tempat lu dapat. kalau nasib cilaka, penat je la.

stakat hari ni gua dah berjaya dapat 20 lencana. ada orang dah cecah 100 lebih. tapi banyakknya kat new york sana la.

gua usaha kasi kuat untuk capai cita-cita murni ni. tak dapat hadiah ape pun. sekadar seronok-seronok je.

nanti gua sambung lagi. kalau ada mood.

No comments: